Master dataINID | Criterion | Field | Content |
---|
| Data file | DB | DE |
111 | Register number | RN | 302023200687 |
210 | File number | AKZ | 3020232006878 |
540 | Reproduction of the mark | MD | |
550 | Type of mark | MF | Word/figurative mark |
| Registration in colour | | Yes |
591 | Designation of colours | FA | orange, weiß |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Jan 6, 2023 |
151 | Date of entry into the register | ET | Mar 1, 2023 |
730 | Proprietor | INH | Bielen, Nina, 26954 Nordenham, DE |
750 | Address for service | ZAN | Frau Nina Bielen, Neuenweg 5, 26954 Nordenham |
| Version of the Nice classification | | NCL12 |
511 | Class(es) | KL | 30, 4 |
531 | Class(es) of figurative elements | WBK | 03.04.11, 03.04.12, 03.04.24, 26.04.05, 26.04.15, 26.04.18, 26.04.24, 27.05.01, 27.05.15, 27.05.24, 29.01.01, 29.01.06 |
| Status of file | AST | Trade mark registered |
180 | Date of expiry of term of protection | VED | Jan 6, 2033
Fees for trade mark rights |
450 | Date of publication of the registration | VT | Mar 31, 2023 |
| Start of opposition period | BWT | Mar 31, 2023 |
| End of opposition period | EWT | Jun 30, 2023 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 04: Grillbrennstoffe aus Holzspänen; Holzbriketts; Natürliche Holzkohle; Brennholz; Holz zur Verwendung als Brennstoff; Biobrennstoffe; Brennstoffe und Leuchtstoffe Class(es) 30: Soßen [Würzen]; Chiligewürze; Chilipasten als Würzmittel; Chilipasten zur Verwendung als Gewürz; Chilisoßen; Sambal Oelek [Chilisauce]; Scharfe Chilisoßen; Scharfe Chilibohnenpasten; Scharfe Sriracha-Chilisoße; Mayonnaise; Ketchup; Ketchup [Soße]; Überwiegend aus Ketchup und Salsa bestehende Würzmittel; Gemahlene Gewürze; Gewürze; Gewürze mit Meeresfrüchte-Aroma; Gewürzextrakte; Gewürzmix; Pizzagewürze; Trockengewürze; Würzmittel für Lebensmittel; Würzmittel in Pulverform; Mayonnaise- und Ketchupaufstriche; Curry [Gewürz]; Curry-Gewürz-Mischungen; Currykraut [Aroma]; Currykraut [Würzmittel]; Currymischungen; Currypulver [Gewürz]; Pikante Saucen, Chutneys und Pasten
|
| Start of grace period for use | | Jul 1, 2023 |
| End of grace period for use | | Jun 30, 2028 |
| Date of the first transfer into DPMAregister | EREGT | Jan 15, 2023 |
| Date of the (most recent) update in DPMAregister | REGT | Jul 30, 2023 (Show all update days)(Hide all update days)- Jul 30, 2023; 01.03.2023; Mar 1, 2023; Jan 16, 2023
- Historical data not available for this/these date(s)
- Jan 15, 2023
- Date of the first transfer into DPMAregister
|
View procedures Application procedure (No.: 1)INID | Criterion | Field | Content
Close details
|
---|
| Kind of procedure | VART | Application procedure |
| Legal status | VST | Trade mark registered |
| Date of legal/procedural status | VSTT | Mar 1, 2023 |
| Trade mark journal | HN/PJ | 13/2023 |
| Published in part | HT | 1aaa |
210 | File number | AKZ | 3020232006878 |
550 | Type of mark | MF | Word/figurative mark |
| Registration in colour | | Yes |
591 | Designation of colours | FA | orange, weiß |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Jan 6, 2023 |
151 | Date of entry into the register | ET | Mar 1, 2023 |
| Publication date | VT | Mar 31, 2023 |
730 | Applicant | ANM | Bielen, Nina, 26954 Nordenham, DE |
750 | Address for service | ZAN | Frau Nina Bielen, Neuenweg 5, 26954 Nordenham |
| Version of the Nice classification | | NCL12 |
511 | Class(es) | KL | 30, 4 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 04: Grillbrennstoffe aus Holzspänen; Holzbriketts; Natürliche Holzkohle; Brennholz; Holz zur Verwendung als Brennstoff; Biobrennstoffe; Brennstoffe und Leuchtstoffe Class(es) 30: Soßen [Würzen]; Chiligewürze; Chilipasten als Würzmittel; Chilipasten zur Verwendung als Gewürz; Chilisoßen; Sambal Oelek [Chilisauce]; Scharfe Chilisoßen; Scharfe Chilibohnenpasten; Scharfe Sriracha-Chilisoße; Mayonnaise; Ketchup; Ketchup [Soße]; Überwiegend aus Ketchup und Salsa bestehende Würzmittel; Gemahlene Gewürze; Gewürze; Gewürze mit Meeresfrüchte-Aroma; Gewürzextrakte; Gewürzmix; Pizzagewürze; Trockengewürze; Würzmittel für Lebensmittel; Würzmittel in Pulverform; Mayonnaise- und Ketchupaufstriche; Curry [Gewürz]; Curry-Gewürz-Mischungen; Currykraut [Aroma]; Currykraut [Würzmittel]; Currymischungen; Currypulver [Gewürz]; Pikante Saucen, Chutneys und Pasten
|
531 | Class(es) of figurative elements | WBK | 03.04.11, 03.04.12, 03.04.24, 26.04.05, 26.04.15, 26.04.18, 26.04.24, 27.05.01, 27.05.15, 27.05.24, 29.01.01, 29.01.06 |
| Date of update of the procedure | REGT | Mar 1, 2023 |