Master data| INID | Criterion | Field | Content | 
|---|
|  | Data file | DB | DE | 
| 111 | Register number | RN | 302023200687 | 
| 210 | File number | AKZ | 3020232006878 | 
| 540 | Reproduction of the mark | MD |  | 
| 550 | Type of mark | MF | Word/figurative mark | 
|  | Registration in colour |  | Yes | 
| 591 | Designation of colours | FA | orange, weiß | 
| 551 | Kind of mark | MK | Individual mark | 
| 220 | Application date | AT | Jan 6, 2023 | 
| 151 | Date of entry into the register | ET | Mar 1, 2023 | 
| 730 | Proprietor | INH | Bielen, Nina, 26954 Nordenham, DE | 
| 750 | Address for service | ZAN | Frau Nina Bielen, Neuenweg 5, 26954 Nordenham | 
|  | Version of the Nice classification |  | NCL12 | 
| 511 | Class(es) | KL | 30, 4 | 
| 531 | Class(es) of figurative elements | WBK | 03.04.11, 03.04.12, 03.04.24, 26.04.05, 26.04.15, 26.04.18, 26.04.24, 27.05.01, 27.05.15, 27.05.24, 29.01.01, 29.01.06 | 
|  | Status of file | AST | Trade mark registered | 
| 180 | Date of expiry of term of protection | VED | Jan 6, 2033
Fees for trade mark rights | 
| 450 | Date of publication of the registration | VT | Mar 31, 2023 | 
|  | Start of opposition period | BWT | Mar 31, 2023 | 
|  | End of opposition period | EWT | Jun 30, 2023 | 
| 510 | Goods/services | WDV | Class(es) 04: Grillbrennstoffe aus Holzspänen; Holzbriketts; Natürliche Holzkohle; Brennholz; Holz zur Verwendung als Brennstoff; Biobrennstoffe; Brennstoffe und Leuchtstoffe
 Class(es) 30:
 Soßen [Würzen]; Chiligewürze; Chilipasten als Würzmittel; Chilipasten zur Verwendung als Gewürz; Chilisoßen; Sambal Oelek [Chilisauce]; Scharfe Chilisoßen; Scharfe Chilibohnenpasten; Scharfe Sriracha-Chilisoße; Mayonnaise; Ketchup; Ketchup [Soße]; Überwiegend aus Ketchup und Salsa bestehende Würzmittel; Gemahlene Gewürze; Gewürze; Gewürze mit Meeresfrüchte-Aroma; Gewürzextrakte; Gewürzmix; Pizzagewürze; Trockengewürze; Würzmittel für Lebensmittel; Würzmittel in Pulverform; Mayonnaise- und Ketchupaufstriche; Curry [Gewürz]; Curry-Gewürz-Mischungen; Currykraut [Aroma]; Currykraut [Würzmittel]; Currymischungen; Currypulver [Gewürz]; Pikante Saucen, Chutneys und Pasten
 
 | 
|  | Start of grace period for use |  | Jul 1, 2023 | 
|  | End of grace period for use |  | Jun 30, 2028 | 
|  | Date of the first transfer into DPMAregister | EREGT | Jan 15, 2023 | 
|  | Date of the (most recent) update in DPMAregister | REGT | Jul 30, 2023 (Show all update days)(Hide all update days)
 Jul 30, 2023; Mar 1, 2023; Jan 16, 2023Historical data not available for this/these date(s)
Jan 15, 2023
 Date of the first transfer into DPMAregister
 | 
View procedures  Application procedure (No.: 1)| INID | Criterion | Field | Content
Close details | 
|---|
|  | Kind of procedure | VART | Application procedure | 
|  | Legal status | VST | Trade mark registered | 
|  | Date of legal/procedural status | VSTT | Mar 1, 2023 | 
|  | Trade mark journal | HN/PJ | 13/2023 | 
|  | Published in part | HT | 1aaa | 
| 210 | File number | AKZ | 3020232006878 | 
| 550 | Type of mark | MF | Word/figurative mark | 
|  | Registration in colour |  | Yes | 
| 591 | Designation of colours | FA | orange, weiß | 
| 551 | Kind of mark | MK | Individual mark | 
| 220 | Application date | AT | Jan 6, 2023 | 
| 151 | Date of entry into the register | ET | Mar 1, 2023 | 
|  | Publication date | VT | Mar 31, 2023 | 
| 730 | Applicant | ANM | Bielen, Nina, 26954 Nordenham, DE | 
| 750 | Address for service | ZAN | Frau Nina Bielen, Neuenweg 5, 26954 Nordenham | 
|  | Version of the Nice classification |  | NCL12 | 
| 511 | Class(es) | KL | 30, 4 | 
| 510 | Goods/services | WDV | Class(es) 04: Grillbrennstoffe aus Holzspänen; Holzbriketts; Natürliche Holzkohle; Brennholz; Holz zur Verwendung als Brennstoff; Biobrennstoffe; Brennstoffe und Leuchtstoffe
 Class(es) 30:
 Soßen [Würzen]; Chiligewürze; Chilipasten als Würzmittel; Chilipasten zur Verwendung als Gewürz; Chilisoßen; Sambal Oelek [Chilisauce]; Scharfe Chilisoßen; Scharfe Chilibohnenpasten; Scharfe Sriracha-Chilisoße; Mayonnaise; Ketchup; Ketchup [Soße]; Überwiegend aus Ketchup und Salsa bestehende Würzmittel; Gemahlene Gewürze; Gewürze; Gewürze mit Meeresfrüchte-Aroma; Gewürzextrakte; Gewürzmix; Pizzagewürze; Trockengewürze; Würzmittel für Lebensmittel; Würzmittel in Pulverform; Mayonnaise- und Ketchupaufstriche; Curry [Gewürz]; Curry-Gewürz-Mischungen; Currykraut [Aroma]; Currykraut [Würzmittel]; Currymischungen; Currypulver [Gewürz]; Pikante Saucen, Chutneys und Pasten
 
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| 531 | Class(es) of figurative elements | WBK | 03.04.11, 03.04.12, 03.04.24, 26.04.05, 26.04.15, 26.04.18, 26.04.24, 27.05.01, 27.05.15, 27.05.24, 29.01.01, 29.01.06 | 
|  | Date of update of the procedure | REGT | Mar 1, 2023 |