Master dataINID | Criterion | Field | Content |
---|
| Data file | DB | DE |
111 | Register number | RN | 302022221449 |
210 | File number | AKZ | 3020222214494 |
540 | Reproduction of the mark | MD | |
550 | Type of mark | MF | Word/figurative mark |
| Registration in colour | | Yes |
591 | Designation of colours | FA | grün, braun, schwarz |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Jun 14, 2022 |
151 | Date of entry into the register | ET | Jul 4, 2022 |
730 | Proprietor | INH | Yavuz, Hasan Hüseyin, 10967 Berlin, DE |
750 | Address for service | ZAN | Herrn Hasan Hüseyin Yavuz, Böckhstr. 39, 10967 Berlin |
| Version of the Nice classification | | NCL11 |
511 | Class(es) | KL | 43, 30, 35 |
531 | Class(es) of figurative elements | WBK | 05.03.11, 05.03.13, 05.03.15, 05.07.19, 05.07.21, 26.11.01, 26.11.12, 27.05.01, 27.05.11, 29.01.03, 29.01.07, 29.01.08 |
| Status of file | AST | Trade mark registered |
180 | Date of expiry of term of protection | VED | Jun 14, 2032
Fees for trade mark rights |
450 | Date of publication of the registration | VT | Aug 5, 2022 |
| Start of opposition period | BWT | Aug 5, 2022 |
| End of opposition period | EWT | Nov 7, 2022 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30: Backwaren; Glutenfreie Backwaren; Gebäck, Kuchen, Torten und Kekse Class(es) 35: Einzelhandelsdienstleistungen in Bezug auf Backwaren Class(es) 43: Beherbergung von Gästen bei Tagungen; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen in Gasthäusern für Touristen; Beherbergung von Gästen für wohltätige Zwecke; Dienstleistungen zur Beherbergung von Gästen; Dienstleistungen der Verpflegung von Gästen in Eisdielen; Dienstleistungen der Verpflegung von Gästen in Hotelrestaurants; Dienstleistungen der Verpflegung von Gästen in Salatbars; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen mit Getränken; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen mit Speisen; Catering; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen; Verpflegung von Gästen
|
| Start of grace period for use | | Nov 8, 2022 |
| End of grace period for use | | Nov 7, 2027 |
| Date of the first transfer into DPMAregister | EREGT | Jun 19, 2022 |
| Date of the (most recent) update in DPMAregister | REGT | Dec 19, 2022 (Show all update days)(Hide all update days)- Dec 19, 2022; Dec 5, 2022; Jul 4, 2022
- Historical data not available for this/these date(s)
- Jun 19, 2022
- Date of the first transfer into DPMAregister
|
View procedures Application procedure (No.: 1)INID | Criterion | Field | Content
Close details
|
---|
| Kind of procedure | VART | Application procedure |
| Legal status | VST | Trade mark registered |
| Date of legal/procedural status | VSTT | Jul 4, 2022 |
| Trade mark journal | HN/PJ | 31/2022 |
| Published in part | HT | 1aaa |
210 | File number | AKZ | 3020222214494 |
550 | Type of mark | MF | Word/figurative mark |
| Registration in colour | | Yes |
591 | Designation of colours | FA | grün, braun, schwarz |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Jun 14, 2022 |
151 | Date of entry into the register | ET | Jul 4, 2022 |
| Publication date | VT | Aug 5, 2022 |
730 | Applicant | ANM | Yavuz, Hasan Hüseyin, 10967 Berlin, DE |
750 | Address for service | ZAN | Herrn Hasan Hüseyin Yavuz, Böckhstr. 39, 10967 Berlin |
| Version of the Nice classification | | NCL11 |
511 | Class(es) | KL | 43, 30, 35 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30: Backwaren; Glutenfreie Backwaren; Gebäck, Kuchen, Torten und Kekse Class(es) 35: Einzelhandelsdienstleistungen in Bezug auf Backwaren Class(es) 43: Beherbergung von Gästen bei Tagungen; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen in Gasthäusern für Touristen; Beherbergung von Gästen für wohltätige Zwecke; Dienstleistungen zur Beherbergung von Gästen; Dienstleistungen der Verpflegung von Gästen in Eisdielen; Dienstleistungen der Verpflegung von Gästen in Hotelrestaurants; Dienstleistungen der Verpflegung von Gästen in Salatbars; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen mit Getränken; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen mit Speisen; Catering; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen; Verpflegung von Gästen
|
531 | Class(es) of figurative elements | WBK | 05.03.11, 05.03.13, 05.03.15, 05.07.19, 05.07.21, 26.11.01, 26.11.12, 27.05.01, 27.05.11, 29.01.03, 29.01.07, 29.01.08 |
| Date of update of the procedure | REGT | Jul 4, 2022 |