Master data| INID | Criterion | Field | Content | 
|---|
|   | Data file | DB | DE | 
| 111 | Register number | RN | 302022215063 | 
| 210 | File number | AKZ | 3020222150631 | 
| 540 | Reproduction of the mark | MD | Mcitaly | 
| 550 | Type of mark | MF | Word mark | 
| 551 | Kind of mark | MK | Individual mark | 
| 220 | Application date | AT | Apr 20, 2022 | 
| 151 | Date of entry into the register | ET | Jul 18, 2022 | 
| 730 | Proprietor | INH | Bozkurt, Henan, 48485 Neuenkirchen, DE | 
| 750 | Address for service | ZAN | Frau Henan Bozkurt, Welsche Stiege 42, 48485 Neuenkirchen | 
|   | Version of the Nice classification |   | NCL11 | 
| 511 | Class(es) | KL | 30, 39, 43 | 
| 141 | Date of cancellation | LOED | Jul 31, 2024 | 
|   | Status of file | AST | Trade mark cancelled | 
| 180 | Date of expiry of term of protection | VED | Jul 18, 2022
Fees for trade mark rights | 
| 450 | Date of publication of the registration | VT | Aug 19, 2022 | 
|   | Start of opposition period | BWT | Aug 19, 2022 | 
|   | End of opposition period | EWT | Nov 21, 2022 | 
| 510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30:  Zubereitungen zur Herstellung von Pizzaböden; Pizzaböden; Tiefgekühlte Pizzaböden; Tiefgekühlte Pizzaböden aus Blumenkohl; Brot; Pizzafertigböden; Vorgebackene Pizzaböden; Verarbeitetes Getreide und Stärken für Nahrungsmittel sowie Waren hieraus, Backzubereitungen und Hefe; Speisesalz, Würzmittel, Gewürze, Aromastoffe für Getränke; Zucker, natürliche Süßungsmittel, süße Glasuren und Füllungen sowie Bienenprodukte zu Speisezwecken Class(es) 39:  Transport und Lieferung von Waren; Transportdienstleistungen; Verteilung durch Leitungen und Kabel Class(es) 43:  Betrieb einer Pizzeria
  | 
|   | Date of the first transfer into DPMAregister | EREGT | Apr 25, 2022 | 
|   | Date of the (most recent) update in DPMAregister | REGT | Aug 30, 2024 (Show all update days)(Hide all update days)- Aug 30, 2024
- Data pool: changed
  - Date of cancellation: new
  - Status of file: changed
  - Date of expiry of term of protection: changed
  - Procedures: Opposition proceedings, Opposition filed, 24.01.2023: changed
  
  - Mar 6, 2023; Jan 24, 2023; Jul 18, 2022; Apr 27, 2022
- Historical data not available for this/these date(s)
 
  - Apr 25, 2022
 - Date of the first transfer into DPMAregister
 
  
  | 
View procedures  Application procedure (No.: 1)| INID | Criterion | Field | Content
Close details
 | 
|---|
|   | Kind of procedure | VART | Application procedure | 
|   | Legal status | VST | Trade mark registered | 
|   | Date of legal/procedural status | VSTT | Jul 18, 2022 | 
|   | Trade mark journal | HN/PJ | 33/2022 | 
|   | Published in part | HT | 1aaa | 
| 210 | File number | AKZ | 3020222150631 | 
| 540 | Reproduction of the mark | MD | Mcitaly | 
| 550 | Type of mark | MF | Word mark | 
| 551 | Kind of mark | MK | Individual mark | 
| 220 | Application date | AT | Apr 20, 2022 | 
| 151 | Date of entry into the register | ET | Jul 18, 2022 | 
|   | Publication date | VT | Aug 19, 2022 | 
| 730 | Applicant | ANM | Bozkurt, Henan, 48485 Neuenkirchen, DE | 
| 750 | Address for service | ZAN | Frau Henan Bozkurt, Welsche Stiege 42, 48485 Neuenkirchen | 
|   | Version of the Nice classification |   | NCL11 | 
| 511 | Class(es) | KL | 30, 39, 43 | 
| 510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30:  Zubereitungen zur Herstellung von Pizzaböden; Pizzaböden; Tiefgekühlte Pizzaböden; Tiefgekühlte Pizzaböden aus Blumenkohl; Brot; Pizzafertigböden; Vorgebackene Pizzaböden; Verarbeitetes Getreide und Stärken für Nahrungsmittel sowie Waren hieraus, Backzubereitungen und Hefe; Speisesalz, Würzmittel, Gewürze, Aromastoffe für Getränke; Zucker, natürliche Süßungsmittel, süße Glasuren und Füllungen sowie Bienenprodukte zu Speisezwecken Class(es) 39:  Transport und Lieferung von Waren; Transportdienstleistungen; Verteilung durch Leitungen und Kabel Class(es) 43:  Betrieb einer Pizzeria
  | 
|   | Date of update of the procedure | REGT | Jul 18, 2022 |