Master dataINID | Criterion | Field | Content |
---|
| Data file | DB | DE |
111 | Register number | RN | 302022102782 |
210 | File number | AKZ | 3020221027828 |
540 | Reproduction of the mark | MD | ARONGA |
550 | Type of mark | MF | Word mark |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Feb 22, 2022 |
151 | Date of entry into the register | ET | Mar 1, 2022 |
730 | Proprietor | INH | Isarhoch GmbH, 82064 Straßlach-Dingharting, DE |
740 | Representative | VTR | Grosse, Schumacher, Knauer, von Hirschhausen, 80335 München, DE |
750 | Address for service | ZAN | GROSSE SCHUMACHER KNAUER von HIRSCHHAUSEN, Nymphenburger Str. 14, 80335 München |
| Version of the Nice classification | | NCL11 |
511 | Class(es) | KL | 43, 30, 32 |
| Status of file | AST | Trade mark registered |
180 | Date of expiry of term of protection | VED | Feb 22, 2032
Fees for trade mark rights |
450 | Date of publication of the registration | VT | Apr 1, 2022 |
| Start of opposition period | BWT | Apr 1, 2022 |
| End of opposition period | EWT | Jul 1, 2022 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30: Kaffee, Tee, Kakao und Ersatzmittel hierfür; Reis; Teigwaren; Nudeln; Brot; feine Backwaren; feine Konditorwaren; Schokolade; Eiscreme; Sorbets; andere Arten von Speiseeis; Zucker; Honig; Melassesirup; Salz; Würzmittel; Gewürze; konservierte Kräuter; Essig; Soßen und andere Würzen; Eis [gefrorenes Wasser]; Bonbons; Fleischpasteten; Fruchtsoßen; Gebäck; Gewürzmischungen; Kekse; Kuchen; Pralinen; Pastasauce; Pesto; Quiches; Ravioli; Relish [Würzmittel]; Salatsoßen; Schokoladenmousses; Tomatensoße; Zuckerwaren; Konfekt Class(es) 32: Biere; alkoholfreie Getränke; Mineralwässer; kohlensäurehaltige Wässer; Fruchtgetränke; Fruchtsäfte; Sirupe für die Zubereitung von Getränken; Präparate für die Zubereitung von alkoholfreien Getränken; alkoholfreie Cocktails; alkoholfreie Erfrischungsgetränke; Energydrinks; Gemüsesäfte [Getränke]; Ingwerbier; isotonische Getränke; Limonaden; Limonadensirupe; Malzbier; Smoothies Class(es) 43: Verpflegung von Gästen; Verpflegung von Gästen in Restaurants; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen; Verpflegung von Gästen in Feinkostrestaurants; Unterbringung von Gästen
|
| Start of grace period for use | | Jul 18, 2024 |
| End of grace period for use | | Jul 17, 2029 |
| Date of the first transfer into DPMAregister | EREGT | Feb 27, 2022 |
| Date of the (most recent) update in DPMAregister | REGT | Feb 13, 2025 (Show all update days)(Hide all update days)- Feb 13, 2025
- Address for service: changed
- Procedures: Recording of changes, Recording of changes completed, 13.02.2025: new
- 07.08.2024
- Status of file: changed
- Start of grace period for use: new
- End of grace period for use: new
- Procedures: Opposition proceedings, Opposition rejected/dismissed, 07.08.2024: new
- Aug 7, 2024
- Procedures: Opposition proceedings, Opposition filed, 01.08.2022: changed
- 06.09.2023; Sep 6, 2023; Jul 4, 2023; Jun 22, 2023; May 26, 2023; Apr 28, 2023; Mar 31, 2023; Feb 1, 2023; Dec 2, 2022; Oct 4, 2022; Aug 1, 2022; Mar 1, 2022; Feb 28, 2022; 27.02.2022
- Historical data not available for this/these date(s)
- Feb 27, 2022
- Date of the first transfer into DPMAregister
|
View procedures Application procedure (No.: 1)INID | Criterion | Field | Content
Close details
|
---|
| Kind of procedure | VART | Application procedure |
| Legal status | VST | Trade mark registered |
| Date of legal/procedural status | VSTT | Mar 1, 2022 |
| Trade mark journal | HN/PJ | 13/2022 |
| Published in part | HT | 1aaa |
210 | File number | AKZ | 3020221027828 |
540 | Reproduction of the mark | MD | ARONGA |
550 | Type of mark | MF | Word mark |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Feb 22, 2022 |
151 | Date of entry into the register | ET | Mar 1, 2022 |
| Publication date | VT | Apr 1, 2022 |
730 | Applicant | ANM | Isarhoch GmbH, 82064 Straßlach-Dingharting, DE |
740 | Representative | VTR | Grosse, Schumacher, Knauer, von Hirschhausen, 80335 München, DE |
750 | Address for service | ZAN | Grosse, Schumacher, Knauer, von Hirschhausen Patent- und Rechtsanwälte, Nymphenburger Str. 14, 80335 München |
| Version of the Nice classification | | NCL11 |
511 | Class(es) | KL | 43, 30, 32 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30: Kaffee, Tee, Kakao und Ersatzmittel hierfür; Reis; Teigwaren; Nudeln; Brot; feine Backwaren; feine Konditorwaren; Schokolade; Eiscreme; Sorbets; andere Arten von Speiseeis; Zucker; Honig; Melassesirup; Salz; Würzmittel; Gewürze; konservierte Kräuter; Essig; Soßen und andere Würzen; Eis [gefrorenes Wasser]; Bonbons; Fleischpasteten; Fruchtsoßen; Gebäck; Gewürzmischungen; Kekse; Kuchen; Pralinen; Pastasauce; Pesto; Quiches; Ravioli; Relish [Würzmittel]; Salatsoßen; Schokoladenmousses; Tomatensoße; Zuckerwaren; Konfekt Class(es) 32: Biere; alkoholfreie Getränke; Mineralwässer; kohlensäurehaltige Wässer; Fruchtgetränke; Fruchtsäfte; Sirupe für die Zubereitung von Getränken; Präparate für die Zubereitung von alkoholfreien Getränken; alkoholfreie Cocktails; alkoholfreie Erfrischungsgetränke; Energydrinks; Gemüsesäfte [Getränke]; Ingwerbier; isotonische Getränke; Limonaden; Limonadensirupe; Malzbier; Smoothies Class(es) 43: Verpflegung von Gästen; Verpflegung von Gästen in Restaurants; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen; Verpflegung von Gästen in Feinkostrestaurants; Unterbringung von Gästen
|
View procedures Recording of changes - Change of name/address (No.: 4)INID | Criterion | Field | Content
Close details
|
---|
| Kind of procedure | VART | Recording of changes - Change of name/address |
| Legal status | VST | Recording of changes completed |
| Date of legal/procedural status | VSTT | Feb 13, 2025 |
| Trade mark journal | HN/PJ | 12/2025 |
| Published in part | HT | 8d |
| Publication date | VT | Mar 21, 2025 |
750 | Address for service | ZAN | GROSSE SCHUMACHER KNAUER von HIRSCHHAUSEN, Nymphenburger Str. 14, 80335 München |
| Former address for service | ZANF | Grosse, Schumacher, Knauer, von Hirschhausen Patent- und Rechtsanwälte, Nymphenburger Str. 14, 80335 München |
| Date of update of the procedure | REGT | Feb 13, 2025 |