Master dataINID | Criterion | Field | Content |
---|
| Data file | DB | DE |
111 | Register number | RN | 302021117670 |
210 | File number | AKZ | 3020211176707 |
540 | Reproduction of the mark | MD | CHAMPIGNONS LEAGUE |
550 | Type of mark | MF | Word mark |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Oct 27, 2021 |
151 | Date of entry into the register | ET | Dec 9, 2021 |
730 | Proprietor | INH | Kopf & Herz Gastronomie- und Veranstaltungen GmbH, 35390 Gießen, DE |
740 | Representative | VTR | lexTM GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft, 60311 Frankfurt, DE |
750 | Address for service | ZAN | lexTM GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft, Friedensstr. 11, 60311 Frankfurt |
| Version of the Nice classification | | NCL11 |
511 | Class(es) | KL | 30 |
| Status of file | AST | Trade mark registered |
180 | Date of expiry of term of protection | VED | Oct 27, 2031
Fees for trade mark rights |
111 151 | International registration | | International registration number: IR1655857 Date of international registration: Feb 7, 2022 |
450 | Date of publication of the registration | VT | Jan 14, 2022 |
| Start of opposition period | BWT | Jan 14, 2022 |
| End of opposition period | EWT | Apr 14, 2022 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30: Pizza mit Belag aus Champignon; Gefrorene Pizzas mit Belag aus Champignon
|
| Start of grace period for use | | Apr 15, 2022 |
| End of grace period for use | | Apr 14, 2027 |
| Date of the first transfer into DPMAregister | EREGT | Nov 1, 2021 |
| Date of the (most recent) update in DPMAregister | REGT | Feb 22, 2024 (Show all update days)(Hide all update days)- Feb 22, 2024; May 14, 2022; Jan 10, 2022; Dec 9, 2021; Nov 2, 2021
- Historical data not available for this/these date(s)
- Nov 1, 2021
- Date of the first transfer into DPMAregister
|
View procedures Application procedure (No.: 1)INID | Criterion | Field | Content
Close details
|
---|
| Kind of procedure | VART | Application procedure |
| Legal status | VST | Trade mark registered |
| Date of legal/procedural status | VSTT | Dec 9, 2021 |
| Trade mark journal | HN/PJ | 2/2022 |
| Published in part | HT | 1aaa |
210 | File number | AKZ | 3020211176707 |
540 | Reproduction of the mark | MD | CHAMPIGNONS LEAGUE |
550 | Type of mark | MF | Word mark |
551 | Kind of mark | MK | Individual mark |
220 | Application date | AT | Oct 27, 2021 |
151 | Date of entry into the register | ET | Dec 9, 2021 |
| Publication date | VT | Jan 14, 2022 |
730 | Applicant | ANM | Kopf & Herz Gastronomie- und Veranstaltungen GmbH, 35390 Gießen, DE |
740 | Representative | VTR | lexTM Rechtsanwälte Dr. Schmitt-Gaedke + Partner, 60311 Frankfurt, DE |
750 | Address for service | ZAN | lexTM Rechtsanwälte Dr. Schmitt-Gaedke + Partner, Friedensstr. 11, 60311 Frankfurt |
| Version of the Nice classification | | NCL11 |
511 | Class(es) | KL | 35, 30, 43 |
510 | Goods/services | WDV | Class(es) 30: Zubereitungen zur Herstellung von Pizzaböden; Vorgebackene Pizzaböden; Verarbeitetes Getreide und Stärken für Nahrungsmittel sowie Waren hieraus, Backzubereitungen und Hefe; Tiefgekühlte Pizzaböden; Pizzateig; Pizzapasteten; Pizzafertiggerichte; Pizzafertigböden; Pizzaböden; Pizza; Gefrorene Pizzas; Backwaren Class(es) 35: Verwaltung der geschäftlichen Angelegenheiten von Franchise-Unternehmen; Großhandelsdienstleistungen in Bezug auf Geräte zur Zubereitung von Nahrungsmitteln; Einzelhandelsdienstleistungen in Bezug auf Geräte zur Zubereitung von Nahrungsmitteln; Dienstleistungen eines Franchisegebers, nämlich Hilfe bei der Führung oder Verwaltung gewerblicher oder kommerzieller Unternehmen; Beratung in Bezug auf Werbung für Franchise-Unternehmen Class(es) 43: Zurverfügungstellen von Speisen und Getränken für Gäste im Restaurant; Zubereitung von Speisen; Zubereitung von Nahrungsmitteln; Zubereitung und Zurverfügungstellen von Speisen und Getränken für den unmittelbaren Verzehr; Verpflegung von Gästen mit Speisen und Getränken zum Mitnehmen; Verpflegung von Gästen; Verpflegung in Fastfood-Cafeterien; Dienstleistungen zur Verpflegung von Gästen mit Speisen; Catering; Bereitstellung von Speisen und Getränken in Restaurants und Bars
|
View procedures Recording of changes - Appointment of representative/New representative details (No.: 4)INID | Criterion | Field | Content
Close details
|
---|
| Kind of procedure | VART | Recording of changes - Appointment of representative/New representative details |
| Legal status | VST | Recording of changes completed |
| Date of legal/procedural status | VSTT | Feb 22, 2024 |
| Trade mark journal | HN/PJ | 13/2024 |
| Published in part | HT | 8b |
| Date of entry of application request | | Jan 30, 2024 |
| Publication date | VT | Mar 28, 2024 |
740 | Representative | VTR | lexTM GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft, 60311 Frankfurt, DE |
| Former representative | VTRF | lexTM Rechtsanwälte Dr. Schmitt-Gaedke + Partner, 60311 Frankfurt, DE |
750 | Address for service | ZAN | lexTM GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft, Friedensstr. 11, 60311 Frankfurt |
| Former address for service | ZANF | lexTM Rechtsanwälte Dr. Schmitt-Gaedke + Partner, Friedensstr. 11, 60311 Frankfurt |
| Date of update of the procedure | REGT | Feb 22, 2024 |